Les Cases de la Música obren la convocatòria de programes de suport a músics emergents. Teniu temps fins al 6 de març per presentar propostes.

S’ofereixen ajudes per a enregistraments en estudi, producció de directes, creació de càpsules audiovisuals i la participació al MMVV i la Fira Mediterrània de Manresa

Les Cases de la Música obren la convocatòria de programes de suport a la creació musical per a músics i formacions emergents. S’ofereixen ajudes per a enregistraments en estudi, producció de directes i la creació de càpsules audiovisuals per crear materials i continguts audiovisuals d'alta qualitat per compartir i promocionar-se.

A més, també s'ofereix participar en els escenaris Casa de la Música al Mercat de Música Viva de Vic i la Fira Mediterrània de Manresa, amb la finalitat de donar a conèixer el seu producte als agents musicals presents. 

Després de 10 anys d’experiència, i com ja va passar l'any passat, les Cases de la Música de Mataró, el Gironès, L'Hospitalet, Manresa i Terrassa s’han unificat criteris i formats concedint ajudes de creació a músics i formacions musicals de Catalunya.

A l'hora de seleccionar propostes es valoraran sobretot l'interès de la proposta presentada pel grup, el seu caràcter emergent i la proximitat territorial a l'àrea d'actuació de les Cases de la Música. Valorarà les propostes un jurat format per diferents agents musicals i culturals de cada ciutat seu de Casa de la Música i per l'equip gestor de Cases de la Música. La convocatòria s'obrirà el dia 1 de febrer i hi haurà temps fins al 6 de març de per presentar-hi propostes.

Pots trobar tota la informació referent a les ajudes al web de Casa de la Música. El dia 8 de març s'anunciaran a través del web les propostes que han estat seleccionades.