Programa de suport a la creació musical de les Cases de la Música

La convocatòria s'obre el 16 de gener i finalitza el 16 de febrer

Les Cases de la Música obren la convocatòria del Programa de suport a la Creació musical per a músics i formacions novelles i emergents.

Ajudes a cost zero per a: enregistrament en estudi, producció de directes, creació de càpsules audiovisuals i la participació en els escenaris Cases de la Música al MMVV i a la Fira Mediterrània de Manresa.   

Es presenten les línies de suport a la creació musical de les Cases de la Música (Mataró, Gironès, L'Hospitalet, Manresa i Terrassa) per segona vegada i, tal i com ja es va fer el 2017, s’han unificat criteris i formats concedint ajudes de creació a músics i formacions musicals de Catalunya.   Les propostes seran seleccionades per un jurat format per diferents agents musicals i culturals de cada ciutat de Casa de la Música i per l'equip gestor de les Cases de la Música.

La convocatòria s'obrirà el dia 16 gener i hi haurà temps fins al 16 de febrer per presentar propostes. La resolució dels programes de suport es farà el 8 de març i es podran consultar els grups escollits a la web de Cases de la Música: www.casadelamusica.cat. 

Trobareu tota la informació en aquest enllaç