El NEU! festival no internacional de música i altres arts arriba a la quarta edició

Tindrà lloc del 19 al 21 de gener a Girona i Salt

El NEU! Festival no internacional de música i altres arts arriba a la quarta edició i amplia la seva programació a tot el cap de setmana (19, 20 i 21 de gener), sempre amb la música com epicentre de totes les arts que hi estan representades.

El festival començarà el divendres 19, amb un concert del duet Véase Pág. 57, al Yeah! Indie Club. El grup format per Isma Messaoudi i Javi Martín presentarà el seu primer disc amb els mateixos músics que van participar a la gravació: Toni Molina a la bateria i Jordi Ruiz Popi al baix.

La jornada central del festival serà el dissabte 20, a partir de les 18:30, i es tornarà a fer a La Mirona amb un gran cartell que inclou les actuaciones de Nuria Graham, Mazoni, Mourn, Holy Bouncer, Marta Pérez, Lu Rois, Caballo Ganador (Dj Set) i el grup gironí Miau Miau, que es tornarà a reunir per un sol dia vuit anys després de la seva separació. Nou hores seguides de festival amb la participació d'artistes plàstics que crearan les seves obres durant les actuacions d'alguns músics.

L'endemà, 21 de gener, s'ha programat a La Planeta Ultrashow de Miguel Noguera, un monòleg a cavall entre la conferència i la peça teatral. Les entrades ja estan exhaurides.

Trobareu tota la informació al web del festival: www.neuhome.org