L’Associació de Músics de Tarragona engega una campanya solidària de donació d’instruments a serveis penitenciaris

La campanya porta per nom “Apadrina un músic”

L’Associació de Músics de Tarragona (aMt) i el Departament de Justicia de la Generalitat de Catalunya, posa en marxa campanya solidària “Apadrina un músic”. Aquesta iniciativa pretén aprofitar i donar vida a aquell material de música i instruments que ja no s’utilitzin, per oferir-los a usuaris de serveis penitenciaris.
A partir del 27 de novembre i fins al 29 de desembre, qui ho vulgui pot portar la seva donació a la Capsa de Música (Espai Tabacalera), Av. Vidal i Barraquer, s/n, els dilluns de 18 a 20h, dimarts de 17 a 20h, dimecres de 10 a 13h i de 17 a 19h, dijous i divendres d’ 11 a 13h, així com els dies que hi ha concert (consulteu www.musicstgn.com). S’hi pot portar qualsevol instrument, així com amplificadors, taules dj o material de música divers (cordes, celletes, afinadors, piles de 9v, clavillers, etc.).
Als centres penitenciaris de Catalunya, els interns i les internes tenen la possibilitat de participar en tallers de música. En aquests espais  toquen i experimenten amb els instruments de què disposen. Això els permet connectar amb la seva part més sensible i creativa. La música ajuda a l’empoderament de la persona i millora la seva autoestima, a més de potenciar valors com la constància i l’esforç per aprendre a tocar un instrument.