La Fundació Ernest Morató lliura els XI Premis 2x4

El grup Bergantí, Picap i Sánchez Carcassés són els guardonats d'enguany

El dissabte 14 d'octubre, la Fundació Ernest Morató va lliurar els Premis 2x4 que reconeixen la trajectòria de les persones i institucions que treballen per promocionar l'havanera. El lliurament es va fer a les 7 de la tarda al Museu del Suro de Palafrugell en un acte conduït per David Galceran.

En la seva onzena edició, els Premis 2x4 s'han atorgat al grup Bergantí, que enguany posa punt i final als seus 35 anys de trajectòria; a la discogràfica Picap, per la difusió del gènere a través dels nombrosos treballs publicats; i al comunicador Francesc Sánchez Carcassés, per la difusió de l'havanera i l'organització de festivals i cantades arreu de Catalunya.

El mateix dia al matí va tenir lloc al castell de Cap Roig la presentació del llibre I com aquestes, mil en què Enric Serra i Lluís Poch repassen els 50 anys de la Cantada d'Havaneres de Calella.

D'aquesta manera Palafrugell clou els actes de celebració ddels 50 anys de la Cantada de Calella, que durant més d'un any ha organitzat concerts arreu del país, a més de tota una sèrie d'actes paral·lels incloent-hi una exposició itinerant, que va començar al Palau Robert de Barcelona i es va poder veure a Girona, Perpinyà i Palafrugell.