Convocatòria de selecció de joves intèrprets de clàssica i jazz per al cicle Música als Parcs 2017. Termini de presentació: fins al 28 d'abril

La convocatòria és oberta a qualsevol tipus de formació fins a un màxim de 4 músics, des de solistes i fins a quartets, de jazz i clàssica, d'entre 16 i 35 anys.

L'Ajuntament de Barcelona ha llançat un any més la convocatòria de selecció de joves intèrprets de música clàssica i jazz per al cicle "Música als Parcs 2017". Aquest cicle de concerts estiuencs als parcs i jardins de la ciutat va néixer fa més de quinze anys amb l'objectiu d'acostar la música de qualitat a tots els públics i fomentar la presència de joves intèrprets. Alhora, pretén potenciar les possibilitats dels parcs com a espais de convivència i lleure durant els capvespres i nits d'estiu. 

A l'edició de 2016 van haver-hi més de 12.000 assistents, als 47 concerts gratuïts que es van fer a 27 espais verds de la ciutat.

Un jurat qualificat s'encarrega de la selecció dels músics. La tria serà d'un màxim de 18 formacions, entre clàssica i jazz, que realitzaran dos concerts cadascuna. Els concerts se celebraran de dilluns a divendres durant els mesos de juny, juliol i agost als parcs i jardins de Barcelona. L'organització no aportarà cap mena de sistema de so, amplificació ni instrument, llevat de piano en el cas que així síndiqui.

La remuneració establerta a percebre és de 200€ per concert per a solistes i de 140€ per intèrpret i concert per a formacions fins a quartets.

Data límit de presentació: divendres 28 d'abril de 2017, a les 14h

En aquest enllaç trobareu tota la informació.