Neix el segell de música clàssica SEED, que aposta pel management i la comunicació d’artistes joves amb clara projecció internacional

El segon disc del Quartet Gerhard, "Portrait", obre el segell. Els debuts com a solistes del violinista Joel Bardolet i del pianista Carles Marigó, propers llançaments del segell


Els músics del Quartet Gerhard, el violinista Joel Bardolet i el pianista Carles Marigó han presentat en roda de premsa aquest dilluns, 24 d’octubre el nou segell discogràfic de música clàssica SEED. Ho han fet al costat de la seva fundadora, la periodista i gestora cultural Rut Martínez i del productor musical de SEED, Santi Barguñó (també fundador del segell de música contemporània N – Neu i cofundador de N Music Production). S’escau també que el Quartet Gerhard participa aquest vespre, a dos quarts de nou, en el cicle Intèrprets Catalans del Palau de la Música, on interpretaran algunes de les peces enregistrades en el seu segon disc, titulat Portrait i editat per SEED (concretament, el segon quartet del compositor vallenc Robert Gerhard).
 
També hi han assistit el director de l’Institut Ramon Llull, Manuel Forcano, atès que els artistes d’aquest nou segell compten amb una intensa activitat fora de Catalunya; i el director de l’Auditori Espai Ter de Torroella de Montgrí, Antoni Roviras, equipament que ha acollit l’enregistrament de Joel Bardolet (SEED 002) i que inicia d’aquesta manera una nova etapa com a espai apte per als enregistraments discogràfics.
 
SEED editarà dos discos més aquesta temporada: el debut com a solista de l’esmentat violinista Joel Bardolet, titulat Intertwined Paths, un disc de to marcadament contemporani; i l’àlbum del pianista Carles Marigó, Moments, on contraposa els moments musicals de Schubert i Rakhmàninov amb les seves pròpies improvisacions.