L'Esmuc i el TNC porten a l'escenari 'L'aplec del remei', de Josep Anselm Clavé

L’espectacle s’ha creat a partir de la primera obra de teatre musical en llengua catalana

El Teatre Nacional de Catalunya i l’Escola Superior de Música de Catalunya (Esmuc) tornen a col·laborar en la producció de la representació de la sarsuela L’aplec del remei, de Josep Anselm Clavé, que estrena la nova temporada teatral del TNC. Diferents Alumni de cant, el Cor de les Glòries Catalanes i l’Orquestra Simfònica de l’Esmuc participaran en les representacions que tindran lloc el 29 i 30 de setembre i l’1 i 2 d’octubre.

L’espectacle, de Josep Maria Miró i Wanda Pitrowska, s’ha creat a partir de la primera obra de teatre musical en llengua catalana. En aquesta ocasió, l’aclamada directora polonesa, àlter ego del director del TNC, Xavier Albertí, tornarà a dirigir una formació orquestral per reinterpretar amb la seva batuta la primera sarsuela en llengua catalana que es conserva. Aquesta sarsuela s’ha tret dels arxius per a l’ocasió, gràcies a la tasca conjunta realitzada per l’Esmuc i el TNC. La representació serà una oportunitat excepcional per descobrir aquesta pedra angular del patrimoni català, amb 43 músics sobre l’escenari.

Fitxa artística:
Direcció: Wanda Pitrowska.
Amb: Miquel Cobos, Antoni Comas, Germán de la Riva, Anna Feu, Marta Fiol, Oriol Genís, Maria Hinojosa, Tomàs Marxé, Joan Mas, Josep-Ramon Olivé, Griselda Ramon, l’Orquestra Simfònica de l’Escola Superior de Música de Catalunya (Esmuc), el Cor de les Glòries Catalanes.
Dramatúrgia:  Josep Maria Miró
Producció: Teatre Nacional de Catalunya i Escola Superior de Música de Catalunya (Esmuc)

Més informació:
L'aplec del remei