El Mercat de Música Viva de Vic es renova i canvia d'ubicació

La 28a edició del MMVV, que tindrà lloc del 14 al 18 de setembre, trasllada l'activitat professional a L'Atlàntida i l'avança d'un dia per concentrar-la de dimecres a divendres

La 28a edició del Mercat de Música Viva de Vic se celebrarà del 14 al 18 de setembre. La direcció, formada per Marc Lloret, Oriol Roca i Montse Portús, ha decidit introduir alguns canvis "per optimitzar recursos", d'acord amb les opinions d'alguns agents del sector.

La novetat més important és el trasllat del MVLAB, l'activitat professional del MMVV, del recinte del Sucre a L'Atlàntida, on es duran a terme les conferències, speed meetings, taules de treball, presentacions i concerts. També hi haurà una àrea expositiva destinada a institucions i associacions. A més, l'horari d'arrencada dels concerts del MVLAB s'avança a les 18:30.

A banda del canvi d'ubicació, l'edició d'aquest any incorpora altres novetats, com ara l'avançament de l'activitat professional, que començarà un dia abans, el dimecres i finalitzarà el dissabte al matí; el lloguer de taules professionals per hores; les càpsules o conferències de curta durada i l'avançament de l'horari dels concerts.