SUSANNA DEL SAZ CASTILLO

Dades de contacte

Representant: Susanna del Saz
Web: www.susannadelsaz.com
Email: info@susannadelsaz.com
Telèfon: 630800218

Espectacles ofertats

AMANDO A MANZANERO

AMANDO A MANZANERO-Concert


La cantant  gironina   Susanna del Saz  presenta el seu últim treball discogràfic “AMANDO A MANZANERO” , disc de boleros dedicat al gran compositor Mexicà  Armando  Manzanero.
 
Amb arranjaments musicals a càrrec de Nito Figueras,  pianista  habitual de la cantant, juntament amb  Pere Martínez  al contrabaix i  Enric Canada a la percussió. Tots tres formen la base musical del disc i són  qui l’acompanyen en els seus directes.
 
Al disc hi ha temes tan coneguts com  Esta tarde vi llover , Te extraño,  Nos hizo falta tiempo, Todavía, A la distancia,  No sé tú,  Somos novios,  entre d'altres.
 
 
 
Armando Manzanero en persona va donar la seva aprovació i vistiplau al projecte quan en un viatge a mèxic se li va fer entrega del CD , poguent comentar amb ell posteriorment els temes en el seu programa de ràdio Manzanero Presenta  a Radio México Internacional IMER. Manzanero es va mostrar molt agraït i a la vegada agradablemente sorprès per la originatitat dels arranjament musicals,  l’elecció del repertori i per la interpretació de Susanna del Saz , que va qualificar de  “emotiva y desde el fondo del alma”

AMANDO A MANZANERO”  és un treball fet des de la maduresa, en el moment interpretatiu óptim de Susanna del Saz,  que  ens descobreix registres de la seva veu sorprenents i poc habituals.
 
 

PAÍS PETIT

PAÍS PETIT-Concert

Concert de música catalana i en català. Cançons de casa nostre i també d'arreu del món cantades en català. Versions de temes tan coneguts com Boig per tu, Paraules d'amor, la mare, You've got a friend ( tens un amic) Imagine ( Imaginem) o el mateix país petit de Lluís Llach. Un concert entranyable i proper.

CONCERT ADAPTABLE A DIFERENTS FORMATS ( PIANO I VEU, A QUARTET, ETC...) 

CD A LA VENDA A ITUNES O AL MATEIX CONCERT
 

SUSANNA DEL SAZ I NITO FIGUERAS

SUSANNA DEL SAZ I NITO FIGUERAS-Concert

Acompanyada al piano per Nito Figueras repassem els millors standars americans, jazz, bossa etc... també tenim especial predilecció per èxits de The  Beatles, Stevie Wonder, Edith Piaf , Carole King, Roberta Flack... i de tant en tant versionem als nostres : Sau, J.M. Serrat, Llach ...    ens agraden tots els estils, i posem la nostra visió musical de cançons que ens han conmogut en alguna ocasió.  
 

SUSANNA & ULISES "Sempre Junts"

SUSANNA & ULISES "Sempre Junts"-Concert

Concert amb Ulises Ordúñez.
Després de la nostra etapa junts a l'Orquestra Selvatana (breu però intensa) les nostres carreres musicals han coincidit irremediablement. La complicitat absoluta sobre un escenari ha donat peu a moltes vetllades inoblidables i a diferents espectacles. Aquest és el més íntim i proper diria jo. Sols a l'escenari ens emocionem cantant junts les cançons que formen part del nostre ampli repertori : òpera, sarsuela, boleros, havaneres, ranxeres, tangos, cançó catalana.... i altres "sorpreses" que sempre apareixen quan ens ajuntem.
Una barreja explosiva !!!

EN CONCERT

EN CONCERT -Concert

En un format mínim faig un recorregut per cançons de tots els temps y tots els estils. Un concert on podreu escoltar òpera, sarsuela, musicals, boleros, havaneres, cançó catalana  i tantes cançon boniques que es fa difícil de triar en l'hora i mitja que dura el concert. 

EVENT PRIVAT

EVENT PRIVAT-Varis

CEL.LEBRACIONS FAMILIARS, CERIMÒNIES DE CASAMENT, EVENTS CORPORATIUS... LA MÚSICA ADEQUADA PER A CADA OCASIÓ.

DE HOMBRE A MUJER (Tribut a Julio Iglesias)

DE HOMBRE A MUJER (Tribut a Julio Iglesias)-

Concert amb la reinterpretació dels temes més coneguts de Julio Iglesias. Abrázame, la vida sigue igual, Manuela, de niña a mujer...  Acompanyada al piano per en Joan Sadurní.

SUSANNA DEL SAZ & JOAN SADURNÍ

SUSANNA DEL SAZ & JOAN SADURNÍ-

Amb el format de música  de tots els temps, èpoques i estils. Jazz, swing, balades, pop, bandes sonores, clàssica.....  

CONCERT CLÀSSIC

CONCERT CLÀSSIC-Concert

Concert  a duet amb el baríton Ulises Ordúñez  i amb l'acompanyament al piano del mestre  Joan Sadurní . Repertori clàssic, bandes sonores, cançons de la terra tot amb el toc elegant de la lírica. 

UN TOMB PER LA VIDA

UN TOMB PER LA VIDA-

Un concert molt íntim i personal, on explico els meus inicis com a cantant, les cançons que més em varen influenciar, les persones, els moments més importants i que signifiquen quelcom per a mi. Un concert sincer on vull expressar qui sóc,  i com les situacions  m'han  anat portant per la vida fins avui. No cal ni dir que el repertori és tan eclèctic i divers com jo mateixa, tan difícil de classificar que encara avui no sé com definir-me....  Ho intentaré iun cop més... 

SUSANNA DEL SAZ I FONSO CASTILLO

SUSANNA DEL SAZ I FONSO CASTILLO-

Nou projecte on els dos músics s'han trobat per reinterpreten conegudes havaneres, rumbes, boleros i altres "perletes" del nostre imaginari musical.

A LA CARTA

A LA CARTA-

Una vetllada on ens cantarà les cançons que sempre l'han acompanyat durant la seva carrera musical i on el públic pot demanar "a la carta" les que vulguin escoltar en aquell moment. 

GALA LÍRICA

GALA LÍRICA-

Acompanyats al piano per Joan Sadurní , Susanna del Saz (mezzo) i Ulises Ordúñez (baríton) ens oferiran un concert de categoria amb fragments d'òpera, sarsuela i cançons internacionals i catalanes.

VERMUT MUSICAL

VERMUT MUSICAL-

Ara podeu fer el vermut amb al companyia de la música en viu.  Un vermut de categoria.


Components del grup

a convenir
Qui som?
CONCERT/ RECITAL / EVENTS

Més informació
Xarxes socials

Fotos

Vídeo

Properes
Actuacions
Dilluns
1
Abril 2024
Abril 2024
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
       
SUSANNA DEL SAZ & JOAN SADURNÍ Població: LES PLANES D'HOSTOLES
Lloc: PAVELLÒ
Hora: Tarda
Activitat: Concert
Comentaris: FESTA DE LA GENT GRAN.