Sübitus

Dades de contacte

Representant: Jaume Pujadas i Ras
Web: http://www.subitus.net
Email: info@subitus.net
Telèfon: 696228218

Espectacles ofertats

Sübitus in via

Sübitus in via -Tradicional

L'espectacle consta d'un grup de músics de carrer que toquen música medieval en un format completament itinerant, ideal per realitzar actuacions en qualsevol plaça o espai, però també adequat per cercaviles, rues i seguicis dins el marc de les fires medievals, així com actes populars i tradicionals. Dins el repertori que s'interpreta trobem temes amb uns orígens més ancestrals, o si més no amb una marcada sonoritat envellida, basat en troballes de cançons de les èpoques medieval i renaixentista, però també en cançons més actuals, les quals el grup ha arranjat tot adaptant-les a la formació que proposem per aconseguir la sensació d'estar al bell mig de l'edat mitjana. En el seu format habitual, Sübitus proposa una formació de quintet: una gralla dolça sense claus, una gralla dolça amb claus, una tarota, un timbal de cordes petit amb bordonera i un timbal de cordes gros. Tot això, a més de diversos instruments de percussió menor, així com també gralls, i corns per donar suport a les freqüències greus.
Música: Sübitus
Vestuari: Carme Puigdevall i Plantés 


Components del grup

Isaac Rodríguez i Rodríguez, gralla/director musical Robert Serrano i Moreno, gralla Aarón Pérez i López, tarota Sergio Jiménez Reyes, surdo Daniel Farran i Àlvarez, caixa Jaume Pujadas i Ras, management i percussions menors

Coneix
més
Companyia d'espectacles i música medieval. També espectacles temàtics (romans, barrocs, renaixentistes, pirates, mariners, etc)

Més informació

Fotos

Vídeo

Properes
Actuacions
Dimecres
21
Març 2018
Març 2018
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
       
Cap actuació programada per aquest dia