Sübitus

Dades de contacte

Representant: Pol Valverde
Web: http://www.subitus.net
Email: info@subitus.net

Espectacles ofertats

Sübitus in via

Sübitus in via -Tradicional

L'espectacle consta d'un grup de músics de carrer que toquen música medieval en un format completament itinerant, ideal per realitzar actuacions en qualsevol plaça o espai, però també adequat per cercaviles, rues i seguicis dins el marc de les fires medievals, així com actes populars i tradicionals. Dins el repertori que s'interpreta trobem temes amb uns orígens més ancestrals, o si més no amb una marcada sonoritat envellida, basat en troballes de cançons de les èpoques medieval i renaixentista, però també en cançons més actuals, les quals el grup ha arranjat tot adaptant-les a la formació que proposem per aconseguir la sensació d'estar al bell mig de l'edat mitjana. En el seu format habitual, Sübitus proposa una formació de quintet: una gralla dolça sense claus, una gralla dolça amb claus, una tarota, un timbal de cordes petit amb bordonera i un timbal de cordes gros. Tot això, a més de diversos instruments de percussió menor, així com també gralls, i corns per donar suport a les freqüències greus.
Música: Sübitus
Vestuari: Carme Puigdevall i Plantés 


Components del grup

Isaac Rodríguez i Rodríguez, gralla, tarota/director musical Robert Serrano i Moreno, gralla Aarón Pérez i López, tarota Sergio Jiménez Reyes, surdo Daniel Farran i Àlvarez, caixa Pol Valverde, sac de gemecs, grall, gralla / management
Qui som?
Companyia d'espectacles i música medieval. També espectacles temàtics (romans, barrocs, renaixentistes, pirates, mariners, etc)

Més informació
Xarxes socials
Enllaços
http://www.subitus.net

Fotos

Vídeo

Properes
Actuacions
Divendres
29
Març 2024
Març 2024
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
       
Cap actuació programada per aquest dia