Ail'as

Dades de contacte

Representant: Xavier Pérez
Web: http://www.ailas.cat
Email: info@ailas.cat
Telèfon: 606720362-696300639

Espectacles ofertats

Cançons i danses d'Ail'as

Cançons i danses d'Ail'as-Espectacle Familiar

Espectacle musical amb cançons, jocs i danses pensat per dinamitzar celebracions de tot tipus, com ara festes escolars, festes majors infantils i familiars o  trobades de centres d’esplai i caus.
Peces pròpies i populars adaptades al format i al motiu de la celebració. Un espectacle a mida, especialment pensat per a infants i joves.
Música en directe amb entre tres i cinc intèrprets i animadors que s’encarregaran de fer participar a tothom, del més petit al més gran.

Cantem i contem

Cantem i contem-Espectacle Familiar

Tot lligant l’art de la narració oral i l’animació infantil amb cançons i danses, ens endinsarem en el món de l’imaginari popular català i coneixerem també el d’altres països, tot motivant els nens i nenes a aprendre l’art de l’escolta.
 
Els contes s’explicaran tot dibuixant-los in situ i les cançons ens acompanyaran en el viatge, tot assumint  moltes vegades el paper protagonista a fi de possibilitar que l’Infant conegui dos camins expressius complementaris com són l’expressió plàstica i la musical. Els infants hi participaran activament, ja sigui ballant, cantant o descobrint a través dels sentits el fascinant món de la creació, de com d’una línia o d’un punt neix un dibuix ple de vida i d’història.
 
Si es vol, també s’ofereix amb l’activitat la possibilitat que els nens i nenes realitzin un taller a partir del que s’ha treballat i apliquin de manera pràctica allò que han vist amb les cançons i la il·lustració del conte i puguin experimentar per ells mateixos aquest món imaginari.
 
L’activitat es pot adaptar també a algun tema que l’escola o la biblioteca vulgui treballar.

Tastets musicals

Tastets musicals-Espectacle Familiar

Sessions acústiques de música en viu d’uns 50 minuts de durada, pensades per a ser compartides per infants i els seus pares, o mestres, utilitzant la música, la dansa i el joc com a eina d'interacció, expressió i afecte.

A través de l'escolta activa i la participació en els jocs i danses, ens endinsem en un món ple de màgia i sorpreses. Cada sessió gira al voltant d’una temàtica o història que acaba de donar el toc essencial per a aquestes estones en família. 


Components del grup

Blanca Martí, Sara Sanfeliu, Bernat Martí, Jordi Martí, Franc Miró, Xavier Pérez
Qui som?
Animació musical infantil i contes

Més informació
Xarxes socials
Enllaços
www.ailas.cat

Fotos

Properes
Actuacions
Divendres
29
Març 2024
Març 2024
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
       
Cap actuació programada per aquest dia