JOSEP MANZANO

Dades de contacte

Representant: Josep Manzano
Web: http://www.jmanzano.com
Email: josep@jmanzano.com
Telèfon: 972240447-639500373

Espectacles ofertats

JOSEP MANZANO-GUITARRA SOLISTA

JOSEP MANZANO-GUITARRA SOLISTA-Concert

Des de l’any 2014 que vaig publicar el meu anterior disc «Recital Intim» he anat introduint canvis en el repertori dels concerts de forma progressiva, A poc a poc he anat incloent noves peces que no estaven enregistrades i he anat tocant peces les quals no he estrenat mai en públic, a pesar de que algunes portava anys treballant-les.
Algunes d’aquestes noves peces son d’estils molt diferents, composicions originals per a guitarra, arranjaments propis i aliens i que passen pel blues, ragtime i la musica llatina.
Durant el confinament del 2020 vaig anar enregistrant a casa tot aquest material que no havia enregistrat abans i em va sortir la idea de plasmar-ho en un disc veient la quantitat de material disponible. La majoria de composicions eren peces procedents del continent americà, d'aquí el títol del disc «Americana». El disc s’ha publicat el 15 de gener de 2021 en CD, vinil i en streaming a les principals plataformes digitals.

En el concert s’inclouen peces del “Recital Intim” que perfectament podien haver entrat en aquest “Americana”

www.jmanzano.com


Josep Manzano es gironí, titulat superior en guitarra pel Liceu. Ha realitzat nombrosos concerts i gravacions per a la radio i televisió, tant com a solista com formant part de formacions de música de cambra. Ha estat convidat a participar a diversos festivals, tant com a concertista, com a docent o membre del jurat de concursos internacionals, tant al nostre país com a Europa, Amèrica i Àsia. Es professor de guitarra a l’EMG i fundador del
Festival de Guitarra Girona-Costa Brava.



ALENA & JOSEP DUO, Concert de violoncel i guitarra

ALENA & JOSEP DUO, Concert de violoncel i guitarra-Concert

Un viatge en el temps que ens permet gaudir d´una extensa combinació d'estils, des del barroc fins l'últim segle. Podrem escoltar obres famoses de compositors com Pachelbel, Bach, Bizet, Albeniz, Granados, etc.Alena Tikhmanovich, llicenciada, amb menció de matrícula d'honor a la Universitat de Cultura de Bielorrusia com a violoncel.lista. Ha participat en concerts a escenaris de prestigi com la Sala de Concerts de Minsk, el Palau Nacional Bielorús, la Sala «Oktaborski» a Sant Peterburg o la Sala «Rossia» a Moscú. Participa en diversos festivals de música ortodoxa.Al 2004 decideix venir a Catalunya on alterna la interpretació musical amb la docència. Actualment es professora de violoncel i piano a l'Escola de Música del Gironés i participa activament en concerts i actes culturals a la demarcació de Girona.Josep Manzano, guitarrista amb inicis autodidactes, es titulat superior de guitarra pel Conservatori del Liceu de Barcelona. Ha estat convidat a diversos festivals a Catalunya, Estat Espanyol i altres paisos, fent gires per Suissa, Serbia, Méxic, França, Itàlia, Perú, Bulgària, Argentina, Anglaterra o Alemanya, on ha realitzat, a mes de concerts, enregistraments per a ràdio i televisió, master classes, conferències o assistint de jurat en concursos internacionals de guitarra. Ha enregistrat CD’s amb el guitarrista de flamenc Xavier Ballesteros i amb el guitarrista clàssic anglès Carlos Garcia Benitez. Com a solista ha enregistrat cinc CD’s, dos dedicats a Francesc Tarrega, un a compositors guitarristes gironins del segle XIX i els dos últims multidisciplinars com «Recital Intim» i «Americana». Com a docent imparteix classes a l'Escola de Música del Gironés.


Duet de guitarres Carlos Garcia-Benitez i Josep Manzano

Duet de guitarres Carlos Garcia-Benitez i Josep Manzano-Concert

El duet presenta un programa íntegrament format per música espanyola. Coincidint amb el centenari de la mort de Enric Granados interpretaran les sis primeres danses espanyoles, de les dotze que va escriure. A mes tocaran música de Manuel de Falla, Isaac Albèniz i Andrés Segovia.
El duet es va formar durant l’any 2009 per dos guitarristes amb una llarga trajectòria prèvia i va començar fent alguns concerts durant l’estiu per les comarques gironines. Des de llavors han participat a diversos festivals catalans, de la resta d’Espanya i d’altres països com Perú, Itàlia o Alemanya. L’èxit obtingut en aquests concerts i davant la demanda del públic, els ha portat a l’enregistrament d’un CD amb les diverses peces que han tocat durant aquests concerts. Aquest CD, titulat “Five Centuries” va ser publicat el 2011 i es un recorregut per música dels últims cinc segles, començant per música del segle XVI i acabant amb música del segle XX, amb obres de John Dowland, Domenico Scarlatti i la música española que ens presenten en aquest concert.


SLIDEPIANO

SLIDEPIANO-

Ferran Aran, piano
Josep Manzano, guitarra elèctrica
Un viatge en el temps que ens permet gaudir d´una extensa combinació de temes i estils que han marcat una època daurada en el món de la música moderna del darrer segle. Desde el blues, el rock´n´roll i estàndards més considerats, als ritmes i melodies més actuals. Figures com Eric Clapton, The Shadows, Santana, Stevie Wonder, entre d´altres, serien la inspiració d´aquest duet que amb un puntejat acurat de la guitarra i gran versatilitat del piano ens mostren una gran fusió i sincronització en l´escenari, creant un clima agradable i de gran bellesa per tots aquells que vulguin rememorar el que es coneix com “una de les millors etapes de la música dels últims anys”.
Ferran Aran, pianista, teclista, compositor, arranjador i productor musical, amb àmplia experiència en els escenaris de major anomenada de la geografia catalana desde el 1990, obté els estudis de solfeig, harmonia i piano al Conservatori Isaac Albèniz de Girona al mateix temps que s´especialitza en música moderna. Fundador dels conjunts F&F Style i Soulsay, duu a terme durant més de 10 anys la direcció musical del  conjunt Rollsband de les comarques gironines. Professor de música moderna i amb un extens repertori i ampli ventall d´estils actua com a concertista en solitari al piano i acompanya a cantants, guitarristes i saxofonistes d ´àmbit nacional i internacional.
Josep Manzano, guitarrista amb inicis autodidactes, es titulat superior de guitarra pel Conservatori del Liceu de Barcelona. Ha estat convidat a diversos festivals a Catalunya, Estat Espanyol i altres paisos, fent gires per Suissa, Serbia, Méxic, França, Itàlia, Perú, Bulgària, Argentina, Anglaterra o Alemanya, on ha realitzat, a mes de concerts, enregistraments per a ràdio i televisió, master classes, conferències o assistint de jurat en concursos internacionals de guitarra. Ha enregistrat CD’s amb el guitarrista de flamenc Xavier Ballesteros i amb el guitarrista clàssic anglès Carlos Garcia Benitez. Com a solista ha enregistrat tres CD’s dedicats a Francesc Tarrega i a compositors guitarristes gironins del segle XIX. Com a docent imparteix classes a l'Escola de Música del Gironés.
Video resum: https://www.youtube.com/watch?v=WWijc_ro25I


Qui som?
PROPOSTES Guitarra solista Duet guitarra clássica amb Carlos Garcia-Benitez (Guitarra) Duet flauta i guitarra amb Francesca Salvemini

Més informació
http://www.jmanzano.com
Xarxes socials
Enllaços
http://www.jmanzano.com

Vídeo

Properes
Actuacions
Divendres
19
Abril 2024
Abril 2024
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
       
Cap actuació programada per aquest dia