PEP POBLET

Dades de contacte

Representant: Pep Poblet
Web: https://www.peppoblet.com
Email: info@peppoblet.com
Telèfon: 659447249

Espectacles ofertats

PEP POBLET #weddingSax

PEP POBLET #weddingSax -

“WEDDINGSAX: UN NOU ESPECTACLE MUSICAL I ARTÍSTIC
PER SORPENDRE ELS TEUS CONVIDATS”

Diferents propostes i a mida de les vostres necessitats perquè el vostre enllaç sigui únic i especial.
Interpretació de versions instrumentals amb diferents saxos, acompanyat d’una base musical amb la millor selecció de temes de diferents artistes i èpoques des de FRANK SINATRA, THE POLICE, U2, COLDPLAY, ADELE, ROBBIE WILLIAMS, fins a BRUNO MRAS o DAVID GUETTA... Així com també temes dels meus 7 discs.

MÉS DE 300 CANÇONS DE TOTS ELS ESTILS PER PODER FER LA MILLOR SELECCIÓ.

Poder oferir la millor música per amenitzar cada moment, des del CHILL OUT més actual als temes dels seus discs, dels temes més CLÀSSICS als temes de més rabiosa ACTUALITAT, i sempre sota el segell personal de PEP POBLET.

 


PEP POBLET & NITO FIGUERAS + TXELL SUST #enCantats

PEP POBLET & NITO FIGUERAS + TXELL SUST #enCantats-

Cançons que tots tenim associades a veus masculines interpretades des d'un prisma femení, cançons d'autors i artistes com BILLIE JOEL, QUEEN, GOSSOS, MICHAEL JACKSON, PAU RIBA, STEVIE WONDER, BLAUMUT, ERIC CLAPTON i SUPERTRAMP entre d'altres en seran protagonistes, tots ells amb amb el segell ja consolidat del binomi PEP POBLET & NITO FIGUERAS a l'hora de revisitar els temes d'altres artistes i amb la maravellosa veu de TXELL SUST.
2013 va ser l’arrencada discogràfica dels projectes de 
PEP POBLET & NITO FIGUERAS, amb l’enregistrament de “Versió Original” en format de CD+DVD amb la gravació del concert a L’ATLÀNTIDA i que aquest concert va marcar tant la manera d’enregistrar com de presentar aquest format en directe. 
2015 va ser l’hora d’enregistrar “Elles”, també en directe però en estudi davant de 50 persones, aquest cop amb la col.laboració de MONE i TXELL SUST en 2 temes del disc, gira que va durar 2 anys i que finalitzà el passat mes de novembre. 
I arriba 2017 amb aquest nou projecte i aquest cop amb formació ampliada, s’incorpora, tant per l’enregistrament com en tota la Gira, TXELL SUST, per donar la màxima expressió als nous temes i arranjaments per aquest nou projecte #enCantats
Disc enregistrat al llarg del mes de gener del 2017, als estudis SOUND CLUB de SALT de la mà d'en LLUIS COSTA.
#enCantats en directe ha tingut l'arrencada amb una trilogía de concerts a  L'ATLÀNTIDA de VIC , a la sala LUZ DE GAS de BARCELONA i a LES BERNARDES de SALT amb una rebuda excel.lent per part del públic que va assitir als concerts.

PEP POBLET & NITO FIGUERAS

PEP POBLET & NITO FIGUERAS-Concert

"Revisitant ELLES"

La proposta a DUET és "REVISITAR" les cançons d’aquest disc amb l’absoluta evolució que ha generat els 2 anys de Gira passejant les cançons d’aquest disc per tot el país.
11 cançons totes elles titulades i dedicades a ELLES, temes com LUCIA (J.M.Serrat)MICHELLE (The Beatles), BILLIE JEAN (M.Jackson)SUZANNE (Leonard Cohen)LAURA (Lluis Llach), o ROXANNE (The Police) entre d’altres (amb alguna sorpresa inclosa), i que amb l’estil personal de PEP POBLET & NITO FIGUERAS vàren pendre un nou concepte. 

Es va enregistrar en els estudis 44.1 d’AIGUAVIVA (GIRONA) de la mà de l’enginyer de so TONI PARIS, amb el format d’UNPLUGGED, amb la presència de 50 persones de públic, al voltant dels músics donant el to perfecte per a la connexió entre artistes i el públic.

Article del Periodista i escriptor MARTÍ GIRONELL que va publicar en EL PUNT/AVUI

ELLS
Costa molt, no és gens habitual, que un artista et deixi entrar fins a la cuina per veure com s'elabora i com se serveix l'obra que ha creat. Només els que tenen molt d'ofici, els que tenen els dits pelats de tant tocar i moltes actuacions a l'esquena, són capaços d'obrir les portes de l'estudi de gravació perquè vegis, notis, vibris i t'emocionis al seu costat perquè la música és emoció i ells ho tenen molt clar. Ells són en Pep Poblet i en Nito Figueras. Músics amb molt d'ofici. Obrers de la música, l'han treballada tant i tant a fons que es coneixen les partitures de memòria. Orfebres, artesans que treballen les seves joies a mà. Perquè ells són músics fets de música. L'altre dia una cinquantena de persones vam tenir l'enorme plaer i privilegi que ells ens convidessin a assistir –i participar– en la gravació en directe a l'estudi 44.1 d'Aiguaviva del seu nou disc. En Pep i en Nito han concebut un disc titulat Elles i que és un homenatge a una colla de temes amb nom de dona. Des de Michelle a Roxanne passant per Rosó, Suzanne, Billie Jean o Laura. Per arrodonir la feina, l'accent femení de Mone i Txell Sust que hi col·laboren. Hi ha alguna sorpresa que no els desvelaré però que a partir del sis de març quan els les presentin totes elles, ja m'ho sabran dir! N'han respectat l'essència però ells els han fet uns vestits depenent de la personalitat de cadascuna d'elles: elegant, seductora, minimalista, càlida, sensual... Porten la música a la sang, dominen les notes fins a tal punt que se saben les cançons que interpreten a la perfecció i això els permet fer-ne les seves personals i particulars versions. Ells són capaços de fer-ho perquè poden però també perquè entenen la música com una festa i per això volen compartir-ho amb els seus seguidors i perceben que la música hi guanya. El músic sol no fa bon so i si té l'escalfor del públic l'emoció es multiplica i el resultat és rodó. Un acte de generositat com el que ens han ofert només podia sortir d'ells. 

"VET AQUÍ UN SAXO" Concert Didàctic

"VET AQUÍ UN SAXO" Concert Didàctic-

CONCERT DIDÀCTIC que gira a l’entorn de les grans Cançons que tots hem escoltat  on el saxo n'és el protagonista, parlarem de com es va gravar, qui eren els seus intèrprets, històries i anècdotes sobre aquestes cançons i els artistes que les van crear.

 - Quines cançons on el saxo és protagonista han marcat la música pop?
- Quins solos de Saxo han sigut els més escoltats?

- Quina 
és la feina del "Sideman" a l'hora de rebre un encàrrec per enregistrar un solo en una cançó?

Aquestes i d'altres preguntes en parlem en aquest 
CONCERT DIDÀCTIC. 


Cançons d'artistes de la talla de GROVER WASHINGTON JR., SIDNEY BECHET, GERRY RAFFERTY, SPANDAU BALLET, GEORGE MICHAEL, DIRE STRAITS, CANDY DULFER & DAVE STEWART, MADNESS, KLINGANDE, i moltíssimes d'altres autors e intèrprets de solos històrics del món del saxo.

 



JOAN TENA & PEP POBLET "Cançons amb Història"

JOAN TENA & PEP POBLET "Cançons amb Història"-

Aquesta temporada 2020 JOAN TENA & PEP POBLET presenten la secció musical "Cançons amb història" en el programa BEN TROBATS de LA XARXA DE TELEVISIONS LOCALS.

Dins del programa de Televisió BEN TROBATS presentat per CLARA TENA i DAVID DE DIOS, en JOAN TENA i en PEP POBLET reversionen "CANÇONS AMB HISTÒRIA", fent seves cançons que han passat a l'història del nostre país.

Aquest estiu 2020 JOAN TENA i en PEP POBLET presentaran "EN CONCERT" les propostes que han ofert a la Televisió, un format a DUET i que amb la versatilitat dels dos artistes poden arribar a oferir en directe.



"LA FORÇA D'UN DESTÍ" - FEL FAIXEDAS & PEP POBLET

"LA FORÇA D'UN DESTÍ" - FEL FAIXEDAS & PEP POBLET -

FEL FAIXEDAS & PEP POBLET "LA FORÇA D'UN DESTÍ"
Nou espectacle de teatre!
PEP POBLET s'uneix a  FEL FAIXEDAS per pujar als escenaris el premiat llibre "LA FORÇA D'UN DESTÍ" de MARTÍ GIRONELL.
La direcció va a càrrec de CARLES XURIGUERA i amb ANNA CASALS com ajudant de direcció.

L’ESPECTACLE

“La força d’un destí” és un monòleg teatralitzat amb música en directe i basat en el llibre de Martí Gironell, premi Ramón Llull 2018.

La vida de pel.licula de Jean Leon, un home fet a si mateix.

SINOPSI

En Fel Faixedas i en Pep Poblet ens expliquen l’apassionant història de Ceferino Carrión, un home nascut a Santander l’any 1928 i que, fugint de la misèria de l’Espanya franquista va acabar convertit en Jean Leon, propietari del restaurant més cèlebre de Hollywood dels anys 50 i d’unes vinyes al Penedès on s’hi el.labora el vi del mateix nom. 

Adaptació teatral del llibre que gira a l'entorn de la vida de JEAN LEON "una vida de pel·lícula, que amb sacrifici i esforç els somnis són a l’abast de tothom, perquè viurà en una època en què tot és possible".

 
L'espectacle es va estrenar el 24 d'abril al TEATRE ELISEU de RODA DE TER.
La distribució va a càrrec de l'oficina H6 PRODUCCIONS


"SaxSessions" & "SAXsejant el VERMUT"

"SaxSessions" & "SAXsejant el VERMUT" -

"SAXSESSIONS" & "SAXsejant el VERMUT" 
Espectacle musical i artístic  per sorprendre i amenitzar el teu event/esdeveniment.
Gràcies als anys d'experiència davant el públic PEP POBLET ens ofereix "SAXSESSIONS", unes propostes innovadores on ens presenta els seus temes i les adaptacions adequades per a poder disposar dels seus serveis per a  tot tipus d'actes públics o privats.
Una base musical, una amplificació adequada a l'entorn, gràcies a un só digital d'última generació, i una microfonia inhalàmbrica que li permet arribar a qualsevol espai de l'esdeveniment.
Ens interpreta versions instrumentals amb diferents saxos, acompanyat d’una base musical amb la millor selecció de temes de diferents artistes i èpoques des de: FRANK SINATRA, KENNY G, THE POLICE, U2, COLDPLAY, ADELE, ROBBIE WILLIAMS, fins a BRUNO MRAS o DAVID GUETTA, o del CHILLOUT al DEEP HOUSE de més rabiosa actualitat.


Portar el format de #SaxSessions al VERMUT, proposta específica i adaptada per disfrutar de la MÚSICA EN DIRECTE a les places i terrasses a ritme de SAXO i FESTA
.

Oferir la millor música en directe per amenitzar el VERMUT.
.

Des de CHILL OUT a les improvitzacions LOUNGE & DEEPHOUSE o dels temes de POP

més clàssics fins als de més rabiosa ACTUALITAT.

.

Amb un equipament de so d'última generació, pedals d’efectes

loopstation, microfonía inhalàmbrica per moure’s amb tota llibertat per interactuar amb el públic.
.

I sempre amb el segell personal de PEP POBLET
.
 

-RIDER TÈCNIC-
Saxos: SOPRANO SELMER & ALTO B&S MEDUSA
LOOPSTATION: KORG RC300

-SET-
Equip de so: JBL EON & SOUNDCRAFT UI12
Sistemes inhalàmbrics: SENHEISER
Microfonía: DPA & SENHEISER

-DISPONIBLE-
TARIMA (1X1) & EQUIP D’IL.LUMINACIÓ

SAXsejant el VERMUT - web PEP POBLET

Video Demo




Qui som?
Saxofonista amb 7 discs propis, Gires amb LLUIS LLACH, SOPA DE CABRA, DAVID BISBAL, MANUEL CARRASCO, VICTOR MANUEL Y ANA BELÉN, ha format part de DUBLE BUBLE, LA SALSETA DEL POBLE SEC, Orquestra MARAVELLA, i a TV3 amb l'equip de l'ANDREU BUENAFUENTE

Més informació
Xarxes socials
Enllaços
www.peppoblet.com

Fotos

Vídeo

Properes
Actuacions
Dimarts
16
Abril 2024
Abril 2024
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
       
"VET AQUÍ UN SAXO" Concert Didàctic Població: L'ESQUIROL
Hora: Tarda
Activitat: Concert